, , , ,

EaseUS Todo Backup Workstation


 36,00 incl. BTW

Vergelijk

EaseUS To Do Workstation:

Back-up maken voordat het te laat is:

Nadenken over het maken van een back-up gebeurt heel vaak op het moment dat het te laat is. Een harddisk die crasht, een besturingssysteem die vastloopt of door bijvoorbeeld een virus is het mogelijk dat uw bestanden en programma’s niet meer te herstellen zijn. Met het regelmatig maken van een back-up voorkomt u veel gedoe. EaseUS To Do Workstation neemt al dat werk uit handen, aangezien u eenvoudig in kunt stellen wanneer er periodiek een back-up gemaakt moet worden.

EaseUS To Do Workstation is ideaal voor (kleine) bedrijven die ook de mogelijkheid willen hebben om back-ups naar tape willen schrijven.

Mogelijkheden:

Met EaseUS To Do Workstation kunt u eenvoudig:

  • een volledige harddisk image maken
  • een back-up van (geselecteerde) bestanden maken
  • een back-up van Outlook maken
  • een volledige back-up, zowel een differentiĆ«le back-up, een incrementele back-up maken en is het inplannen hiervan heel eenvoudig
  • een back-up schrijven naar een extern apparaat zoals een NAS en externe harddisk
  • een back-up schrijven naar een tape

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden!

Licentie:

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de licentie, download link en factuur per email. De licentie heeft geen einddatum. Binnen een versie kunt u altijd de laatste beschikbare update installeren. Als voorbeeld, indien u een licentie aangeschaft heeft voor versie 10.1 en versie 10.2, 10.3 etc. is beschikbaar, kunt u deze eenvoudig updaten. Indien versie 11 uitkomt, kunt u tegen een gereduceerd tarief een nieuwe licentie aanschaffen.

Heeft u moeite om het juiste product te kiezen? Gebruikt u dan deze vergelijkingstabel om zo makkelijker een keuze te kunnen maken. Klik hier om naar de vergelijkingstabel te gaan.